Karel Hegner ve Studiu 1. Sledujte koncert v přímém přenosu

27. únor 2017

Zpěvák Karel Hegner ve čtvrtek 2. března koncertoval u nás v hudebním Studiu 1 společně s cimbálovou muzikou Aleše Smutného.

Koncert přímo v sále sledovali členové Ostravské rozhlasové rodinky a výherci v soutěži, vstupenky na tuto akci nebyly v prodeji. Rozdány byly jako dárky. Přímý přenos jste ale mohli poslouchat ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava nebo sledovat náš videopřenos na YouTube.

Karel Hegner je vlastně náš kolega, moderuje totiž v brněnském rozhlase. Uvádí pořady Blahopřání s písničkou, Morava, krásná zem, Ta naše písnička aneb Trubte nám trumpety.

Studoval na JAMU a působil jako herec v Divadle Radost v Brně a stále tam hostuje, učí na Divadelní fakultě JAMU. Zkušenosti má také s moderováním televizních pořadů.

„Deset let jsem spolupracoval a koncertně vystupoval s Jožkou Černým a cimbálovou muzikou. Jsem častým hostem hudebních dechovkových festivalů a vystupuji jako zpěvák s cimbálovou muzikou Aleše Smutného,“ prozrazuje o sobě Karel Hegner.

Cimbálová muzika Aleše Smutného vznikla v roce 1999. Většina muzikantů do té doby společně účinkovala v doprovodné muzice Jožky Černého. Od roku 2003 se kapela věnuje už jen vlastním koncertům a vystoupením doma i v zahraničí.

autor: tif
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.