Autogramiáda kuchařky Pochoutkový rok. Setkejte se s Naďou Konvalinkovou nebo Patrikem Rozehnalem

Setkejte se s autory úspěšné kuchařky Pochoutkový rok a nechte si svou knížku podepsat od Nadi Konvalinkové, Patrika Rozehnala a Jaroslava Sapíka. Budou se na vás těšit na autogramiádě, která se uskuteční v úterý 18. února 2020 v Praze.

Autogramiáda kuchařky Pochoutkový rok

Kdy: úterý 18. února 2020 od 16:00 hodin
Kde: Reprezentační prodejna Českého rozhlasu (Vinohradská 12, Praha 2)

Kuchařka Pochoutkového roku

Tři roky hledali šéfkuchaři Jaroslav Sapík a Pavel Pospíšil a vášnivá kuchařka a milovnice jídla Naďa Konvalinková nejlepší rodinné recepty. Našli je u vás – posluchačů regionálních stanic Českého rozhlasu, kteří se úspěšně účastnili kulinářské soutěže Pochoutkový rok.

Ze všech došlých receptů vybrala porota soutěže 120 nejlepších receptů. V kuchařce najdete polévky, masové i bezmasé pokrmy, sladké koláče, kynuté buchty a další tradiční české, moravské a slezské speciality. Jako bonus pak čtenáři v knize najdou i recepty samotných porotců Pochoutkového roku Jaroslava Sapíka, Pavla Pospíšila a Nadi Konvalinkové.

Autogramiáda kuchařky Pochoutkový rok

Nový ročník Pochoutkového roku

Kulinářská soutěž Pochoutkový rok pokračuje již svým čtvrtým ročníkem. Tentokrát hledáme tradiční rodinné recepty, které se dědí z generace na generaci. Přihlaste ten svůj a vyhrajte nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 000 korun.

Vaše osvědčené rodinné recepty lze přihlásit přes formulář na webové stránce www.pochoutkovyrok.cz, nebo dopisem zaslaným na adresu Český rozhlas, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2 s heslem Pochoutkový rok.

autor: nwe