Co všechno se dá ugrilovat z dostupných surovin, uslyšíte v naší Poradně
Ať je venku teplo nebo zima, léto je v plném proudu a to je čas, kdy rádi posedáváme venku a grilujeme. Grilování ale zdaleka není jen plátek krkovičky či špekáček nad žhavými uhlíky.
Co všechno se dá ugrilovat z dostupných surovin, to nám prozradí šéfkuchař a odborný pedagog Jan Kostka. Poradí, jak připravit ke grilované pochoutce omáčku raz dva, a nekazit si chuť polotovary a určitě přidá i zajímavý recept.
Související
-
Prozradíme vám 10 rad, jak dobře grilovat maso
Kdysi nám stačilo opéct si nad ohněm pár špekáčků, ale dnes už jsme náročnější. Z grilování pod širým nebem se stal oblíbený způsob, jak trávit čas s rodinou či přáteli.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Lidský faktor jsem znal jako knížku, ale teprve s rozhlasovým zpracováním jsem ho dokonale pochopil...
Robert Tamchyna, redaktor a moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Lidský faktor
Točili jsme zajímavý příběh. Osoby, které jsme hráli, se ocitaly ve vypjatých životních situacích, vzrušující práce pro herce a režiséra. Během dalšího měsíce jsme Jiří a já odehrané repliky svých rolí žili. Fantasmagorické situace posledního dílu příběhu se staly naší konkrétní každodenností. V srpnu Jiří Adamíra zemřel. Lidský faktor byla naše poslední společná práce.“ Hana Maciuchová