Co všechno se dá ugrilovat z dostupných surovin, uslyšíte v naší Poradně

6. červenec 2021

Ať je venku teplo nebo zima, léto je v plném proudu a to je čas, kdy rádi posedáváme venku a grilujeme. Grilování ale zdaleka není jen plátek krkovičky či špekáček nad žhavými uhlíky.

Co všechno se dá ugrilovat z dostupných surovin, to nám prozradí šéfkuchař a odborný pedagog Jan Kostka. Poradí, jak připravit ke grilované pochoutce omáčku raz dva, a nekazit si chuť polotovary a určitě přidá i zajímavý recept.

autor: Eva Panošová
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Lidský faktor jsem znal jako knížku, ale teprve s rozhlasovým zpracováním jsem ho dokonale pochopil...

Robert Tamchyna, redaktor a moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Lidský faktor

Lidský faktor

Koupit

Točili jsme zajímavý příběh. Osoby, které jsme hráli, se ocitaly ve vypjatých životních situacích, vzrušující práce pro herce a režiséra. Během dalšího měsíce jsme Jiří a já odehrané repliky svých rolí žili. Fantasmagorické situace posledního dílu příběhu se staly naší konkrétní každodenností. V srpnu Jiří Adamíra zemřel. Lidský faktor byla naše poslední společná práce.“ Hana Maciuchová