Čtvrteční Noční linka: Kdo vás v životě povzbuzoval a fandil vám? V čem to bylo?

17. říjen 2019

Kdo vám dodával sebevědomí, kdo vám fandil, věřil, že to co chcete v životě dokážete a zvládnete? Je potřeba, aby člověk měl někoho, kdo mu věří, drží pěsti a podporuje ho v jeho konání? Měli jste nebo máte v životě hnací motor v podobě jiného člověka, který vás třeba i inspiruje a motivuje?

Když má člověk oporu v podobě rodiny a přátel v tom, čemu se chce věnovat, co ho baví a naplňuje, je to báječné. Na jakou dráhu jste se dali vy a v kom jste měli oporu, v jakých situacích nebo zálibách, kdo vám držel pěsti a věřil vám? Povzbuzení v jakékoliv činnosti je určitě důležité, i druzí lidé nás dokáží motivovat k výkonům v jakékoliv činnosti.

Možná jste někdy byli na takové startovací dráze, ať už se týkala čehokoliv, měli jste obavy, jak to zvládnete, ale byl někdo, kdo vám řekl: ty na to máš, ty to dáš, dokážeš to. Kdo to byl?

Komu jste vděčni za psychickou podporu a oporu a díky komu jste třeba překonali sami sebe? Na vaše příběhy se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio