Detektivní soutěž se blíží do finále

28. srpen 2019

Velká prázdninová soutěžní hra Dvojky právě vrcholí. V pátek 30. srpna vylosujeme výherce druhého zájezdu do Londýna pro dvě osoby.

První zájezd do Londýna od CK Rady na cestu získal výherce v naší rozhlasové soutěži na konci července a druhý zájezd čeká na svého výherce v pátek 30. srpna. Losování proběhne opět živě v pořadu Pokračování a chvilku po 12:00. Losovat budeme ze všech přihlášených, takže šanci mají i ti, kteří budou soutěžit poslední dva týdny. Stačí jen poslouchat Dvojku, uhodnout hledanou postavu nebo autora v Pátračce a správnou odpověď zaslat přes formulář na webu Dvojky.

Vražedné léto: leták

Každý týden navíc stále hrajeme o metr knih. Ceny do minulých kol soutěže věnovalo například nakladatelství Argo nebo knihkupectví Kosmas. Výherci tak mohli mezi detektivkami a thrillery najít i nejnovější tituly. Například velmi očekávanou novinku, čtvrtý díl série Volkera Kutchera Spis Vaterland, kde série sloužila také jako předloha k ikonickému televiznímu seriálu Babylon Berlín. Z českých autorů pak např. Ivu Procházkovou a její Nekompromisně nebo Lži se mnou od Sabiny Durrantové, kdy na pozadí příběhu odehrávajícího se v horkém Řecku autorka sleduje, jak jedna malá lež na začátku, může způsobit konečné velké napětí. Nakladatelství Argo pak věnovalo do výher novinky jako Špion, který přišel z chladu od Le Carrého, Harrisova Červeného draka nebo Trhlinu Jozefa Kariky, kterou jako četbu na pokračování právě vysíláme na Dvojce a můžete si ji poslechnout zde.

Více novinek pro letní čtení najdete na stránkách partnerů soutěže www.kosmas.cz a www.argo.cz.

autoři: Michal Rajnoch , eh
Spustit audio

Související

  • Jozef Karika: Trhlina

    Z magického místa v horách u slovenské Nitry se mnoho lidí nevrátilo. A ti, co se vrátili, odmítají o svých zážitcích mluvit. Mysteriózní bestseller, který čtenáře vyděsil.

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka