Dobrůtky nabídnou francouzskou rybí specialitu

Doporučujeme - sobota

Ryba a vánoční období - to je velmi časté spojení v jídelníčcích domácností nejen na severní Moravě a ve Slezsku. Chcete-li ale vyzkoušet přípravu ryby tak trochu jinak, nenechejte si ujít naše poslední prosincové Dobrůtky.

S kuchařem ze známé restaurace s rybími specialitami si připravíme francouzskou specialitu - pstruha na víně. „A abychom nasytili i příznivce klasické kuchyně, přidáme i staročeskou dobrotu - vepřová játra se slaninou a bramborovými placičkami,“ láká k poslechu autorka pořadu Ivana Šuláková.

Poslední vydání Dobrůtek Českého rozhlasu Ostrava si nenechte ujít v sobotu 28. prosince, začínáme krátce po 11. hodině.


Kompletní program vysílání Českého rozhlasu Ostrava
Upozorňujeme, že témata pořadů či jejich hosté se mohou změnit! Děkujeme za pochopení.