Dobrůtky nabídnou recept na hovězí steak a sladký dezert

14. srpen 2013

Sobotní kulinářský pořad Českého rozhlasu Ostrava tentokrát bude pro opravdové labužníky. V Dobrůtkách nás čeká příprava kvalitního masa, a také dezertu.

V magazínu tentokrát sáhneme po velmi kvalitním ale tím pádem i drahém mase a připravíme si s něj báječný šťavnatý steak. Aby toho masa ale nebylo příliš mnoho, zajíme ho báječným dezertem.

„Připravíme si ho s tvarohu, citrónu a mandlí během chvilky a stejně rychle ho i sníme, protože je skutečně výtečný,“ láká k poslechu autorka pořadu Ivana Šuláková.

Pokud se chcete dozvědět více, poslechněte si Dobrůtky. Ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava si je můžete naladit v sobotu 17. srpna hodinu před polednem.


Kompletní program vysílání Českého rozhlasu Ostrava
Upozorňujeme, že témata pořadů či jejich hosté se mohou změnit! Děkujeme za pochopení.

autor: tif
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Nenechte si ujít kouzlo staré Číny s Hankou Maciuchovou

Ondřej Kepka, režisér a moderátor

Ondřej Kepka

Tajný deník čínské císařovny

Koupit

Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si, která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.