Hobby magazín 109

3. leden 2009

Ve 109. Hobby magazínu se dozvíte, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vypadal celoročně skvěle a ve správnou dobu, tedy na Vánoce, krásně rozkvetl. Do Karlštejna se můžete vypravit do muzea Betlémů, ve kterém najdete největší i nejmenší Betlémy. Zimní sportovní inspiraci nabídne reportáž o voskování lyží...

Jak pěstovat vánoční kaktus, aby vypadal celoročně skvěle a ve správnou dobu, tedy na Vánoce, krásně rozkvetl? Pěstuje se stejně jako klasické kaktusy? To zjišťovala Soňa Jindrová.

Muzeum Betlémů v Karlštejně
V Karlštejně je muzeum Betlémů, ve kterém najdete největší i nejmenší Betlémy, když ne v České republice, tak jistě ve středních Čechách. Na návštěvu do tohoto muzea vás vezme Soňa Jindrová...

Voskování lyží
Jak navoskovat, jaké přípravky používat a za kolik je můžeme pořídit, zda mají rozdílné nároky sjezdovky a běžky, jak se o lyže vlastně máme starat, to vše nám v reportáži prozradí Petr Jindra.

Koťata
Dostali jste kotě nebo jste si domů přivedli kočičku nalezenou? Soňa Jindrová vám poradí, co byste jí měli zajistit, jestli byste s ní měli zajít k veterináři a čeho se vyvarovat. Rozdíl je také v tom, jestli máte kočku v bytě nebo běhá venku!

Dobrá rada na závěr:
Šperky při čištění nejprve ponoříme na několik minut do misky s přípravkem na mytí nádobí. Potom je jemně vyčistíme měkkým zubním kartáčkem.

Spustit audio