Hobby magazín 81

19. duben 2008

Odbornice na bylinky vám představí pažitku. Jak správně pečovat o trávník, který v zimě dostal zabrat, vám prozradí Petr Jindra. Michal Frabša vás seznámí s bojovými sporty a od Michala Plška se dozvíte vše o chovu exotického ptactva...

Pažitka
Bylinka, která se používá v kuchyni, v léčitelství i pro okrasu. Jaké jsou druhy, jak ji pěstovat a kdy, jaká je pro ni nejlepší půda, jak se množí, vám prozradí zahradnice a odbornice na bylinky Jindřiška Jindrová.

Péče o trávník po zimě
Petr Jindra vám přinese rady, jak pečovat o váš anglický trávník po zimním spánku. Osvětlí vám pojmy prořezávání, mulčování nebo vertikulace.

Bojové umění
Člen výkonného výboru Českého svazu fullkontaktu a člen kontrolní komise bojových umění Michal Frabša vám osvětlí taje bojových umění - jak rozdělujeme tyto sporty, kterým mohou začínat děti nebo který z nich má nejdelší tradici.

Exotické ptactvo
Michal Plšek a Petr Podpěra přinesou rady začínajícím chovatelům exotického ptactva. Dozvíte se, kteří exotičtí ptáci jsou nejlepší pro domácí chov, jaký životní prostor jim máme poskytnout a který druh se nejlépe naučí mluvit.

Spustit audio