Hobby magazín 91

28. červen 2008

Sirky čili zápalky - jednoho sběratele zaujaly natolik, že jich má dnes víc než milion. Vypravila se za ním Soňa Jindrová. Fenomén dobrovolných hasičských sborů se vám pokusí ve své reportáži přiblížit Petr Jindra. Chtějí vaše děti králíčka? Pořiďte jim ho až poté, co si poslechnete rady v Hobby magazínu!

Neživé prvky v zahradě
Květináče, truhlíky a další doplňky v zahradě. Víte, co do nich dát, jak se o ně starat? Co s velkými květináči v zimě? Soňa Jindrová to ví a o své znalosti se s vámi podělí.

Etikety ze sirek
Pamatujete si ještě, jaké obrázky bývalý na krabičkách zápalek? Nápisy a obrázky se samozřejmě často střídaly. Jistého sběratele zaujaly natolik, že jich má dnes víc než milion. Vypravila se za ním Soňa Jindrová.

Dobrovolní hasiči
Petr Jindra vám ve svém příspěvku prozradí jak se stát hasičem, představí činnost jednotlivých oddílů v obcích a městech, a taky se ohlédne za soutěží Dobráci roku, která běžela na naší stanici po uplynulých 10 měsíců
(redaktor: Petr Jindra)

Děti chtějí králíčka
Chtěly by vaše děti králíčka? Než jim ho poběžíte do zverimexu koupit, poslechněte si pár rad od Soni Jindrové. Řekne vám, co vás s tímto hlodavcem čeká a jak dlouho bude králíček vaše děti bavit.

Dobrá rada na závěr
Zaschlou barvu na rukou odstraníme snadno obyčejným stolním olejem.


Spustit audio