Hradozámecké léto Českého rozhlasu: míříme do Hradce nad Moravicí

17. červenec 2018

Soutěž Českého rozhlasu s názvem Hradozámecké léto je v plném proudu. Každou prázdninovou neděli je dějištěm zábavného odpoledne jeden objekt Národního památkového ústavu a už tuto neděli 22. července vás zveme do zámku Hradec nad Moravicí.

Na návštěvníky čekají speciální prohlídky, koncerty, hodinový přímý rozhlasový přenos i soutěž o digitální fotoaparát. Přímo na pódiu bude také vylosována třetí desítka výherců letní soutěže regionálních stanic Českého rozhlasu a Národního památkového ústavu Hradozámecké léto.

V rámci hudebního programu vystoupí Pavel Vítek, Petra Černocká, Josef Zoch, Jana Chládková a kapela PONTIAC. Pódiovým programem bude provázet moderátor Artur Kubica a Patrik Rozehnal. V areálu nebude chybět ani skvělé občerstvení a stánky s místní keramikou a výrobky ze šicí dílny.

Program Hradozámeckého léta v Hradci nad Moravicí

V roli průvodce se však představí herečka a zpěvačka Petra Černocká, a to při konkrétní prohlídce ve 13:15. Protože počet míst na tuto speciální prohlídku je omezen, můžete si své místo rezervovat na tel.553783444, 553783915, 724664004 nebo napsat na hradec@npu.cz. Běžné prohlídky budou probíhat beze změny.

Od 13 hodin se na zámek Hradec nad Moravicí prostřednictvím rozhlasových linek podívají posluchači všech regionálních stanic Českého rozhlasu. V hodinovém přímém přenosu uslyší nejen zajímavosti z této jedinečné památky, ale dozvědí se i jména třetí desítky výherců.

Od 1. července do 31. srpna 2018 mohou posluchači posílat své fotografie se soutěžními tabulemi z hradů a zámků ve správě NPÚ a vyhrát desítky zajímavých cen – více zde.

Hradozámecké léto - výhry
autor: Zita Šperlínová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka