Humoriáda na cestách pobavila a rozesmála diváky v jabloneckém divadle

30. červen 2022

Ze sálu Městského divadla Jablonec nad Nisou se ve středu 29. června ozývaly salvy smíchu posluchačů a příznivců Českého rozhlasu Liberec, kteří si nenechali ujít poslední zastávku Humoriády na cestách.

Oblíbení komici Uršula Kluková, Josef Dvořák a Tomáš Töpfer bavili diváky řadou veselých historek ze života i z práce, vzpomínkami na herecké kolegy a anekdotami. Během pořadu měli diváci možnost třikrát hlasovat, jakou historku dále uslyší. Rozhodovali silou potlesku, který zaznamenával hlukoměr.

V případě historek Josefa Dvořáka lidé hlasovali i pomocí svítilen v mobilních telefonech. Připomněli tak hlasování při prvním vysílání populárního seriálu Rozpaky kuchaře Svatopluka v hlavní roli s Josefem Dvořákem.

Jabloneckou Humoriádu na cestách moderoval Patrik Rozehnal, kterého znají posluchači z úspěšné rozhlasové Humoriády, víkendových Hvězdných návratů nebo z pořadu Pochoutkový rok.

Diváky rozezpívali Jana Chládková a Pavel Vítek, který krátce před vystoupením poskytl telefonický rozhovor přímo do vysílání libereckého rozhlasu. Své povídání naživo po něm přidala i Uršula Kluková, která po skončení Humoriády na cestách podepisovala svoje „Klukoviny“, knihu z edice Humoriáda.

Podpisy rozdávali i další účastníci zábavného turné a usmívali se do objektivů svých fanoušků. Účinkující i diváci byli prostě „hvězdní“!

autoři: Jakub Marvan , reČRoL , Petra Heiplíková , Pavel Kozler
Spustit audio

Související