Internetová televize Telly dostala v Apple TV novou podobu, aplikace má stejný styl jako 4NET.TV

20. říjen 2020

Ovládání a využití funkcí, které má divák k dispozici, je jednodušší a více intuitivní a odpovídá ostatním aplikacím Telly. Aktualizace se zákazníkům sledujícím internetovou Telly prostřednictvím Apple TV provedou automaticky.

Společnost 4NET.TV dokončila a úspěšně uvedla novou podobu aplikace pro internetovou televizi Telly. Podoba portálu obou společností je prakticky totožná, její vývojář se zde rozhodně nezapře. Nový vzhled aplikace pro Apple TV přinese jejím uživatelům lepší přehled a informace o programech. Ovládání a využití funkcí, které má divák k dispozici, je jednodušší a více intuitivní a odpovídá ostatním aplikacím Telly. Firma pochopitelně v expanzi do zobrazovačů nekončí. Dlouhodobě je avizována aplikace pro televizory LG.

„V posledních měsících jsme pracovali na sjednocení grafiky i funkcí všech aplikací, aby naši zákazníci ovládali svou televizi jednoduše a stejně bez ohledu na zařízení, na kterém zrovna Telly sledují,“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Telly. Aktualizace se zákazníkům sledujícím internetovou Telly prostřednictvím Apple TV provedou automaticky. Pokud mají zákazníci automatické aktualizace vypnuté, novou verzi si mohou stáhnout manuálně prostřednictvím menu Apple TV. V provozu je i nadále původní aplikace Digi.

autor: lukpo
Spustit audio

Související