Irena Budweiserová a Blue Soul osvěžili rozhlasové vysílání

4. listopad 2014

Nádherný hlas s černým nádechem. To je Irena Budweiserová, která za doprovodu kapely Blue Soul zazpívala písničky ze své nejnovější desky v našem rozhlasovém Studiu 1.

Naše přední jazzová a gospelová zpěvačka Irena Budweiserová přijela do Ostravy s vynikajícími muzikanty, Miroslavem Linkou a Jaroslavem Šindlerem (akustické a el. kytary). V tomto složení už odehráli řadu koncertů po celé republice, včetně Prahy.

Blue Soul je název kapely Ireny Budweiserové, složené z vynikajících muzikantů společně se zpěvačkou. Tento projekt se postupně vykrystalizoval v zajímavé koncerty s repertoárem, ve kterém jsou zastoupeny nejen spirituály, gospely a blues, ale také vlastní tvorba Ireny Budweiserové.

Čtěte také

Irena Budweiserová a Blue Soul se v rozhlasovém Studiu 1 zastavili ve čtvrtek 23. října. Posluchačům u rádií a hostům ve studiu nabídli silný zážitek v podobě spirituálů a gospelů v tak trochu jiných aranžích. A také pobavili průvodním slovem.

Posoudit můžete sami sledováním video záznamu na YouTube. Přejeme vám příjemný zážitek a těšíme se na vás na některém z dalších koncertů!

autor: ČRo Ostrava
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.