Iva Hüttnerová uděluje našim posluchačům pravidelně užitečné rady a dnes jsou tady další

Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Skořápky z vajíček jsou zdrojem vápníku

Dnes se na skok zastavíme v kuchyni. Mám pro vás totiž pár tipů, které by se vám mohly hodit.

Skořápky vajec při vaření nepopraskají, když do ještě studené vody přidáte lžičku soli. Odér brokolice při vaření potlačíte, když spolu s ní budete vařit i kousek chleba, ten totiž zápach pohltí.

Vejce uvařená natvrdo se při krájení nebudou lepit na nůž, když ho na chvilku ponoříte do horké vody. A nakonec ještě něco pro milovníky masa. Koření z něj při pečení nikdy neopadá, když ho nejdříve důkladně potřete olejem. Snad vám i dnešní rady budou k užitku.

autor: Iva Hüttnerová
Spustit audio