Jak na vyúčtování za služby v bydlení

26. květen 2015

Nerozumíte fakturám za vyúčtování služeb v domě? Zdají se vám částky za teplo a vodu příliš vysoké a nevíte, jak je reklamovat? Pak si poslechněte Poradnu Českého rozhlasu Ostrava.

Jan Vozárik, místopředseda Sdružení nájemníků ČR, v rozhlasovém vysílání radil všem, kteří nerozumí vyúčtování za energie, za služby, za teplo, elektřinu a podobné nutnosti, bez kterých se dá bydlet jen opravdu těžko. Jenže jak se v tom všem vyznat?

Poslechněte si Poradnu Českého rozhlasu Ostrava a budete vědět víc (viz odkaz ‚Přehrajte si celý příspěvek‘). Zvukový záznam pořadu spolu s dalšími najdete také v iRadiu.

Téma příští Poradny
Opravy cest nebo tramvajové trati mohou cestující dostat do svízelné situace. Jak se zachovat, když kvůli tomu má autobus nebo tramvaj zpoždění a časová jízdenka tak propadne? Může Vám revizor v takovém případě dát pokutu? Nejen otázky kolem cestování MHD probereme v úterní Poradně Českého rozhlasu Ostrava. Do studia přijde Marcela Reichelová ze Sdružení obrany spotřebitelů Moravy a Slezska. Ptejte se jí už teď, napište na e-mail poradna.ostrava@rozhlas.cz. V době vysílání Poradny volejte 596 11 22 66.

autor: mrk
Spustit audio