Jak pěstovat maliny, výroba keramiky, zakrslí králici

1. srpen 2009

Ve 139. pořadu pro všechny kutily, chovatele, chataře, chalupáře a další, kteří se neradi nudí, se dozvíte, že maliny můžete pěstovat i doma. Také se podíváme do keramické dílny nebo za chovatelkou zakrslých králíků...

Pěstování malin
"Jsi sladká jako malina", už dnes asi chlapci dívkám neříkají, ale maliny jsou pořád stejně sladké. Tuto dobrotu si můžete velice snadno pěstovat doma. Jak na to? Poradí Soňa Jindrová...

Keramická poradna
Jak si vyrobit nádobu s využitím hrnčířského kruhu? Poví vám to Jaroslava Modrová, která vede keramické kurzy ve středisku volného času Labyrint v Kladně, kde ji navštívil Jan Zítka.

Plůtky, dělící stěny
Někdy je potřeba na zahradě, ať už malé nebo velké, vytvořit nějaké zákoutí, oddělit od sebe dva rozdílné prostory. Jak to udělat, aby to zároveň i vypadalo dobře?

Zakrslí králíčci
Zakrslý králík je dobrý mazlíček pro děti i dospělé. Je to populární domácí zvíře, takže se dá chovat v bytě. A pokud si pořídíte čistokrevného zakrslého králíka, můžete se s ním chlubit i na výstavách.

Dobrá rada na závěr
Potřebujete na chalupě posunout skříň, která má čtyři nohy a hledáte pro ni to nejvhodnější místo? Mohlo by se stát, že poškodíte parkety nebo lino. Ale když na nohy té skříně navléknete silné vlněné ponožky, pohybujete nábytkem docela snadno a bezpečně.


Spustit audio