Ježíškova vnoučata Regionu nadělila paní Květě setkání se zpěvačkou Janou Chládkovou

4. prosinec 2020

Tým ČRo Region potěšil v před vánočním čase nejenom 86letou paní Květu, ale i další seniory v Domově s pečovatelskou službou na Praze 3, v Roháčově ulici. Nadělil jim koncert Jany Chládkové a další dárky.

V téhle nelehké době Ježíškova vnoučata ČRo Region udělala radost seniorům v Domově s pečovatelskou službou na Praze 3, v Roháčově ulici.

Paní Květa ze zdejšího domova, které je 86 let, velmi obdivuje moderátorku Regionu a zároveň zpěvačku Janu Chládkovou a přála se s ní setkat. Po dohodě všech zúčastněných a za splnění nařízení vlády v souvislosti s aktuální situací se paní Květa s Janou Chládkovou setkala ve venkovním prostoru domova. Radost paní Květy ze setkání i z dárků, které od Jany Chládkové dostala, byla obrovská.

Tým Regionu však chtěl udělat radost více seniorům, a tak ředitelka domova Emilie Kalová a vedoucí okrsku sociální péče Ondřej Syrový převzali pro seniory krabice s drobnými dárky.

Nejvíce však potěšil paní Květu a ostatní seniory koncert Jany Chládkové. Zazpívala jim oblíbené písně ze svého repertoáru a několik vánočních písní. Byla bohužel velká zima, ale přesto někteří senioři sledovali koncert přímo v atriu, někteří také na balkonech, v oknech nebo za nimi. Je pravda, že se tým Regionu vrátil hodně vymrzlý, ale za tu radost seniorů to stálo.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.