Jiří a Marcel Zmožkovi nazpívali po 15 letech nový duet!

26. srpen 2019

Zatímco si většina z nás užívala léta a prázdnin, otec a syn Zmožkovi pracovali ve studiu. V červenci po dlouhých 15 letech nahráli společný duet s názvem Přítel, který nezradí.

Strůjcem spolupráce byl Jiří Zmožek, který svého syna oslovil s nápadem pozitivní a pohodové společné písně. V momentě, kdy svému synovi o celé věci telefonoval, už měl hotovou melodii.

Zbývalo ji opatřit textem. A tak Marcel Zmožek zrušil dovolenou u moře a napsal slova nového hitu o tom, že život musíme brát s nadhledem a užívat si každého dne, i když to není vždy lehké. Nový duet otce a syna Zmožkových je zkrátka o pozitivním přístupu k životu a o tom, jak je důležité věřit ve šťastné konce.

Nový duet Jiřího a Marcela Zmožkových zazněl exkluzivně v premiéře na regionálních stanicích Českého rozhlasu ve čtvrteční Humoriádě (22. 8. 2019), poslechněte si záznam premiéry.

autor: JMys
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.