Malá Ostrava. Zveme vás do Studia 1 na koncert čtyř folkových kapel

26. duben 2023

Zveme vás na folkový koncert Malá Ostrava, který se uskuteční 11. května ve studiu S1 od 19:00. Můžete se těšit na vystoupení čtyř kapel – Šansonika, Manželská krize, Vadim Windy a Heblo.

Poslouchejte naše vysílání a soutěžte od 1. do 10. května o vstupenky  na tuto událost. Po zaznění soutěžního signálu se dovolejte jako první do našeho studia na číslo 59 611 22 66 a vstupenky jsou vaše. Každý den rozdáváme 2 lístky.

Soutěžte a přijďte si užít příjemný večer do Českého rozhlasu Ostrava. Přejeme hodně štěstí a těšíme se na vás!

UPOZORNĚNÍ: Žádné další vstupenky už nejsou k dispozici, kapacita sálu je naplněna. Ale nezoufejte! Postupně budeme zveřejňovat záznam z těchto vystoupení na našem YouTube kanále v rámci hudebního magazínu Folki.

O kapelách

Šansonika – kvarteto folkových muzikantů z Orlové. Šansonika je mj. vítězstvím na festivalu a soutěži Moravský vrabec nebo finalistou Porty 2019. Skupina se žánrově řadí do folku, ale v jejich podání slyšíme i šanson, jazz, blues, rock nebo world music.

Manželská krize – hudební spojení básnířky a písničkářky Theodory Glacové a kytaristy Davida Sasína. V písničkářském podání šíří poetické texty ze života a jako správní hudební nevzdělanci drze míchají všemožné žánry jako je folk, blues, pop či bigbít.

Vadim Windy – tak si říká Vadim Pekárek, kytarista, zpěvák a jeden ze zakládajících členů kapely Windy. Určitě si vzpomenete na hit této kapely Ředitel zeměkoule. Teď Vadim vystupuje sám.

Heblo – ostravská parta muzikantů, co si hudbou dělá radost a hraje a zpívá už bez velkých očekávání a ambicí. I to je funkfolková kapela Heblo.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka