Nalaďte se do pohody a celý únor vyhrávejte digitální DAB+ rádia

Poslouchejte Český rozhlas Zlín  a zahrajte si o nové digitální DAB+ rádio, díky kterému uslyšíte své oblíbené rozhlasové pořady čistěji a bez šumu. Nalaďte si nás každý všední den v 8:40, poznejte krátkou zvukovou ukázku, správně odpovězte na soutěžní otázku a rádio je vaše!

Soutěžit o digitální rádia můžete každý den od pondělí do pátku po celý únor. Stačí pozorně poslouchat naše vysílání každé všední ráno v 8:40, jako první se dovolat na studiovou linku 221 555 210 a správně zodpovědět vědomostní otázku. V případě, že první soutěžící neodpoví správně, dostává šanci ještě druhý posluchač.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích Českého rozhlasu Zlín. Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Výhrou v soutěži je jedno z těchto digitálních rádií:

Digitální DAB rádia (ilustrační foto)

Nalaďte si Český rozhlas Zlín na digitálním rádiu DAB+

Digitální rádio DAB+ nabízí více stanic, kvalitnější zvuk a doprovodné grafické informace. A na přijímačích můžete přitom ladit i stávající vysílání v pásmu FM. Přejít na vysílání DAB+ je přitom jednoduché. Stačí si pořídit rozhlasový přijímač s označením „DAB+“.

Máte-li přijímač s barevným displejem, zobrazují se vám na něm také bez nutnosti připojení k internetu například fotky moderátorů, loga rozhlasových stanic, názvy právě hraných skladeb, předpověď počasí a další doplňkové informace k vysílání.

O digitálním vysílání se více dovíte na stránkách www.dobadabova.cz a na www.digitalniradio.cz.

autoři: nwe , Růžena Vorlová
Spustit audio

Související