Nalaďte se do pohody a vyhrávejte s Českým rozhlasem Pardubice digitální DAB+ rádia

30. leden 2021

Poslouchejte Český rozhlas Pardubice a zahrajte si o nové digitální DAB+ rádio, díky kterému uslyšíte své oblíbené rozhlasové pořady čistěji a bez šumu. Nalaďte si nás každý všední den v 8:10, poznejte krátkou zvukovou ukázku, zavolejte, správně odpovězte na soutěžní otázku a rádio je vaše!

Soutěžit o digitální rádia můžete po celý únor od pondělí do pátku. Stačí pozorně poslouchat naše vysílání v 8:10, jako první se dovolat na studiovou linku 726 46 48 48 a správně odpovědět na vědomostní otázku.

Nalaďte si Český rozhlas Pardubice na digitálním rádiu DAB+

Digitální rádio DAB+ nabízí více stanic, kvalitnější zvuk a doprovodné grafické informace. A na přijímačích můžete přitom ladit i stávající vysílání v pásmu FM. Přejít na vysílání DAB+ je přitom jednoduché. Stačí si pořídit rozhlasový přijímač s označením „DAB+“.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích Českého rozhlasu Pardubice. Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Máte-li přijímač s barevným displejem, zobrazují se vám na něm také, bez nutnosti připojení k internetu, například fotky moderátorů, loga rozhlasových stanic, názvy právě hraných skladeb, předpověď počasí a další doplňkové informace k vysílání.

O digitálním vysílání se více dovíte na stránkách www.dobadabova.cz a www.digitalniradio.cz

autor: nwe
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.