Naši mazlíčci: Soutěžte s Českým rozhlasem Ostrava o poukázky na nákup chovatelských potřeb

1. červen 2018

Máte doma také psa, kočku, chameleona nebo třeba morče? Ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava se dozvíte zajímavosti ze světa domácích mazlíčků a můžete vyhrát poukázky na nákup v chovatelských potřebách v hodnotě 500 až 2000 korun.

Soutěž probíhá ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava každý všední den v 09:50. Pokud správně odpovíte na otázku, vyhráváte poukázku na nákup chovatelských potřeb v hodnotě 500,- Kč.

Poté moderátor soutěž doplní zajímavostí ze světa domácích mazlíčků, o které jste možná nevěděli. Během týdne se tak dozvíte pět zajímavostí.  Pokud si je všechny zapamatujete, máte šanci je v sobotním soutěžním kole moderátorovi zopakovat a vyhrát tak poukázku na 2000,- Kč. Sobotní kolo probíhá v 08:50.

Zvířecí zajímavosti spojené se soutěží uslyšíte na vlnách Českého rozhlasu Ostrava vždy od pondělí do soboty až do 16. června.

Ti z vás, kteří nestihli poslouchat všechna soutěžní kola během týdne, si mohou přečíst zvířecí zajímavosti také zde – rozcestník jednotlivých článků.

autor: Zita Šperlínová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.