Nedělní Noční linka: Poznámky z našich žákovských knížek

13. červen 2021

Dostávali jste do žákovské knížky od učitelů poznámky? Občas a nebo to bylo častěji? Co reakce rodičů,když jste takový zápis přinesli domů? Hrozila vám někdy dvojka z chování a nebo jste ji i dostali? Jak jste reagovali, když přinesli domů poznámku vaše ratolesti?

Pamatujete si na zápisy ve vašich žákovských knížkách, máte je ještě někde dokonce pro zajímavost schované,co je tam napsáno?

Poznámky v žákovské knížce-mnozí s nimi myslím máme zkušenosti, protože děti jsou zkrátka neklidné a hravé a sem tam nějaká ta lumpačina ve škole vždycky byla. Měli jste strach z rodičů? Mazali jste zápisy, podepisovali jste žákovskou za rodiče a vyváděli podobné kousky?

A nebo to šlo mimo vás, protože jste zkrátka byli vzorní jedničkáři a poznámka nepřipadala v úvahu. Také se ve vašich žákovských knížkách najdou zajímavé a úsměvné poznámky? Máte ještě schované žákovské knížky s poznámkami?

Najděte je a řekněte nám za co jste byli pokáráni a jestli pak následoval i doma pořádný výprask. Na vaše příběhy a vyprávění se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio