Pravidla hlasování

17. září 2018

  • Hlasuje se pouze přes SMS.
  • Pošlete SMS ve tvaru FOLK 1–12 (mezera a číslo písničky) na číslo 900 11 03.
  • Každý z vás má jeden hlas na písničku za týden.
  • Máte ale možnost dát své hlasy několika různým písničkám.
  • Cena jedné SMS je 3 Kč.
  • Výsledky uslyšíte v neděli ve 20:00 na regionálních stanicích Českého rozhlasu 

Každý týden soutěží 12 českých folkových a country písniček. Tři skladby s nejnižším počtem hlasů jsou v následujícím kole nahrazeny novými. Písnička, která ve Folkparádě po sobě třikrát zvítězí, se automaticky stává součástí playlistu regionálních stanic Českého rozhlasu. Vypadává tak z Folkparády a dále se o ní nehlasuje. Písnička se v soutěži může objevit maximálně desetkrát, pak Folkparádu opouští, ale interpret má po dohodě právo nasadit písničku novou. Písničky do systému nabízejí interpreti, vydavatelé, manažeři. Nasazuje je dramaturgie pořadu v zájmu vyváženosti.

Pravidla soutěže o pořadí písní v hitparádě regionálních stanic Českého rozhlasu Folkparáda

Základní ustanovení

Pořadateli hlasování jsou Český rozhlas, zřízen z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12 Praha 2 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“ nebo „ČRo“) a Advanced Telecom Services, s.r.o., se sídlem Kubánské náměstí 1391/11, 101 00 Praha 10, IČ: 27635007 (dále jen jako „Spolupořadatel“).

Termín trvání hlasování: od 1. října 2017 po dobu vysílání Folkparády regionálními stanicemi Českého rozhlasu.

Hlasování se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let.

Zaslané SMS rozhodují o pořadí dvanácti skladeb, které byly uvedeny ve vydání Folkparády pro daný kalendářní týden. Tři skladby s nejnižším počtem hlasů jsou v následujícím vydání Folkparády nahrazeny třemi novými skladbami, a doplní tak celkový počet skladeb na počet 12. Z Folkparády zároveň vypadává písnička, která po sobě třikrát zvítězí, tato se automaticky stává součástí playlistu regionálních stanic Českého rozhlasu, a je v dalším kole Folkparády nahrazena novou skladbou. Písnička se v soutěži může objevit maximálně desetkrát, pak Folkparádu opouští. Takto se postupuje ve všech následujících vydáních Folkparády.

Účast v hlasování

Posluchači se do hlasování zapojí zasláním SMS. SMS mohou zasílat od skončení Folkparády daného kalendářního týdne.

SMS ve tvaru: FOLK (mezera) 1 až 12, odešlou na číslo 900 11 03. Cena jedné SMS je 3 Kč. Službu poskytuje Spolupořadatel.

Vyhlášení výsledků hlasování

Výsledky hlasování budou zveřejněny ve vydání navazujícího dílu Folkparády, dle kalendářních týdnů a na základě stejných pravidel pak i na webu www.folkparada.cz.

Prohlášení Pořadatele

Účastí v hlasování hlasující bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu hlasování změnit pravidla, hlasování přerušit, prodloužit, případně bez náhrady zrušit.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.