Hana Pregrtová

moderátorka

Moderuji odpolední Vesele i vážně o víkendu.

Životní motto:

Hudba je lék a proto, když jsi v tísni, řekni to písní.

Před rozhlasem:

Po maturitě na Gymnáziu TGM v Hustopečích jsem absolvovala Vyšší odbornou školu umění ve Zlíně, obor hudebně dramatický, při které jsem se seznamovala nejen s divadlem a zpěvem, ale i moderováním kulturních akcí a módních přehlídek, a také příležitostně dabovala ve Zlínských filmových ateliérech. Po studiu a vlastně až do teď se věnuji vedení a výuce v soukromé hudební škole, kde učím předškolní obory, zpěv a hru na keyboard. V roce 2011-2012 jsem byla moderátorkou v rádiu Čas Dyje, které sídlilo v Hodoníně.

V rozhlase:

V roce 2018 jsem nastoupila do brněnského rozhlasu jako zastupující zprávařka a od roku 2023 se střídám s kolegyní Janou Kobylinskou a moderuji pořad Vesele i vážně o víkendu.

Co mě baví:

Mým životem je hudba a především zpěv. Od roku 2008 zpívám v různých hudebních uskupeních většinou v popovém žánru. Moderuji kulturní i sportovní akce a ráda se setkávám s dobrými lidmi u dobré kávy. V neposlední řadě je mojí hlavní rolí být mámou mému synovi, protože čas s dětmi nezastavíme, tak si ho musíme dostatečně užívat, dokud dětmi jsou. Ráda zajdu do kina, na koncert i do divadla. Největším relaxem je pro mě tvůrčí práce v keramické dílně.

Sledujte nás

Kolegové