Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! Bavte se s námi hudební soutěží

4. červenec 2018

Zazpívejte si s námi v soutěži a vyhrajte digitální DAB+ rádio. Nemusíte být žádný slavík, je to jen hra a nejdůležitější je se dobře bavit.

Na vlnách Českého rozhlasu Ostrava nyní každý všední den v 9:50 uslyšíte známé písničky, které si s námi můžete zazpívat – a hlavně je dozpívat! Každé z těchto písní jsme totiž kousek ustřihli a na vás je chybějící slova doplnit.

Na celé soutěži je nejdůležitější dobře se bavit a zazpívat si s námi. Soutěžící nemusí mít hlas jako slavík, stačí, když bude znát chybějící text známé písně, kterou mu pustíme, a zazpívá nám ho. Každý úspěšný výkon odměníme drobnou cenou, zároveň však bude každý účastník zařazen do výběru výherce digitálního DAB+ rádia!

Každý týden ze všech pěti pěveckých výkonů totiž vybereme ten nejzajímavější, nejchytlavější, zkrátka nejlepší. V sobotu v 8:50 se pak v našem vysílání dozvíte, koho z celého soutěžního týdne odměníme digitálním rádiem.

Tak si nás nalaďte, poslouchejte a zvesela si s námi zazpívejte v letní soutěži Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! 

autor: Zita Šperlínová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.