Ostravská muzejní noc v Českém rozhlase Ostrava: těšte se na koncerty, živé vysílání a spoustu zábavy!

6. červen 2019

Už v sobotu 8. června v 18:00 Český rozhlas Ostrava otevře své dveře – nenechte si ujít skvělý program, který vás za nimi čeká.

V legendárním Studiu 1 se představí dvě mladé ostravské kapely – René Matlášek s kapelou Self Made a folková kapela Tři Vykřičníky. Ve Studiu 2 si na své přijdou milovníci starých hitů, tedy Oldies, které zajímavou hudební historií provede hudební redaktor Jiří Tieftrunk.

To nejdůležitější, co se v rozhlase odehrává, je živé vysílání. Od 19:00 budete mít jedinečnou příležitost nejen vidět rozhlasáky při jejich práci, ale také se stát součástí vysílání Českého rozhlasu Ostrava!

Děti i dospělí si mohou odnést památku ve formě dočasného tetování airbrush a veselou fotku z rozhlasového fotokoutku. O občerstvení se postará pojízdná kavárna Mental Café, ve které si můžete koupit něco na zub a na pití. A protože Český rozhlas Ostrava letos slaví 90 let, budeme rádi, když nám během Ostravské muzejní noci v rozhlase namluvíte přání na mikrofon a děti nám v kreslícím koutku namalují obrázek k rozhlasovým devadesátinám.

Během celého večera budete moci poslouchat v našem vysílání, jak rozhlasová Ostravská muzejní noc probíhá a co se u nás právě děje. Nalaďte si nás na některé z frekvencí v pásmu FM: Region 99,0 MHz, Ostrava 107,3 MHz, Těšínsko 105,3 MHz, Opavsko 102,6 MHz, Bruntálsko 95,5 MHz a také na digitálních vlnách DAB+.

Přijďte Českému rozhlasu Ostrava nahlédnout pod pokličku! Vstup je volný.

autor: Zita Šperlínová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.