Ostravské Divadlo Jiřího Myrona bude součástí nového videoklipu Adama Uličného

11. květen 2023 07:45

Slavnostní sál v ostravském Divadle Jiřího Myrona se stal místem natáčení nového videoklipu hudebníka Adama Uličného. Premiéra nového klipu se chystá na 23. května.

„Krása slavnostního sálu mě velmi okouzlila, navíc s klavírem splňoval prostor mé představy o novém klipu, takže jsem se rozhodl natočit nový videoklip právě zde a jsem rád, že mi to bylo v rámci plné časové vytíženosti divadla vedením umožněno,“ uvedl Adam Uličný.

Adam Uličný (38) působil v několika kapelách, v roce 2020 dal o sobě vědět sólovým projektem. Jeho zaměřením a velkou oblibou je tvorba filmové hudby, za kterou byl nejednou oceněn na filmových festivalech v zahraničí.

K  divadlu má tento ostravský rodák specifický vztah. „Když vezmu skutečnost, že v tomto divadle moje mamča jako malá chodila do baletu, je až neskutečné, jaké příběhy píše sám život,“ dodal.

Adam Uličný připravoval kompozici písně zhruba tři měsíce. Píseň sám nahrál a nazpíval, ale také zmixoval a postaral se i o mastering, tedy produkci písně.

Po vydání písně se bude zpěvák připravovat na Letní benefiční koncert filmové a populární hudby v Řepištích, kde bude 18. června účinkovat jako host. Za doprovodu orchestru Moravskoslezská Sinfonietta zazní mj. jeho hudební kompozice jako například Mountain Symphony, V představách, Královna Lysá hora, Better World a další.

autor: tif
Spustit audio

Související