Pěstování bylinek, stavba pergoly, vakoveverky

27. červen 2009

V 134. díle Hobby magazínu se dozvíte, které bylinky dodávají jídlům tu správnou chuť. Rozhodli jste se pořídit si na vaši zahradu pergolu? Poradíme vám jak a z čeho ji postavit. A kolega Jan Zítka vám představí jednoho malého roztomilého vačnatce - vakoveverku létavou...

Bylinky dodávají jídlům tu správnou chuť a také jsou zdravé. Čerstvě utržená bazalka, tymián, kopr, majoránka - není nic lepšího. A dají se pěstovat i v květináči, takže nezoufejte jestli bydlíte v bytě. Je třeba jim ale dát tu správnou péči...

Kočky
Pozveme vás na návštěvu ke sběratelce, která má jedno české prvenství. Olga Davidová sbírá figurky koček a předměty s kočičími motivy. A vlastní největší sbírku u nás. Není divu, vždyť se tomuto koníčku věnuje už čtyřicet let.

Pergola
Jak a z čeho postavit na zahradě pergolu? Co všechno na to potřebujeme. Výběr materiálu, velikost, postup - s tím vším vám poradí Soňa Jindrová.

Vakoveverka
Jednoho malého roztomilého vačnatce - vakoveverku létavou - vám představí Jan Zítka. Zajímavosti i praktické rady nám dá chovatelka Líza Švejdová.

Dobrá rada na závěr
I silnému kuřákovi vadí auto načichlé uvnitř studeným kouřem. Stačí do auta postavit na několik hodin misku s octem a pachu z cigaret se zbavíte.

Spustit audio