Pivo, grilovačku i koncerty nabídne opavská party Pochoutkového roku

18. květen 2017

Velká party s pivem a grilováním Pochoutkového roku a Českého rozhlasu Ostrava bude ve čtvrtek 25. května na Dolním náměstí v Opavě. Těšit se můžete na vystoupení Jany Chládkové, Marcela Zmožka nebo Josefa Zocha.

Zábavným odpolednem vás provede moderátor Pochoutek, Humoriády, nebo Hvězdných návratů Patrik Rozehnal a spolu s ním Artur Kubica, autor a moderátor zábavných pořadů Českého rozhlasu Ostrava.

Hasit žízeň všech příchozích bude retro pivovarský vůz, ze kterého budeme čepovat pivo i limonádu. Na grilu připravíme masové speciality, pro děti nafoukneme skákací hrad a chybět nebude stan Českého rozhlasu Ostrava. V něm vás čekají pozornosti z rozhlasu. A to zdaleka není všechno.

Chcete se dozvědět víc? Poslouchejte Český rozhlas Ostrava a nezapomeňte – ve čtvrtek 25. května na Dolním náměstí v Opavě od dvou odpoledne do půl šesté – roadshow Pochoutkového roku s Českým rozhlasem Ostrava.

Na pódiu vystoupí

  • Josef Zoch
  • Marcel Zmožek
  • Jana Chládková
  • CM ZUŠ Václava Kálika


Kam ještě Pochoutky pojedou
- 1. 6. Přerov (ČRo Olomouc)
- 8. 6. Jihlava (ČRo Vysočina)
- 15. 6. Kolín (ČRo Region)
- 22. 6. Klatovy (ČRo Plzeň)
- 29. 6. Louny (ČRo Sever)

Už dopoledne v koktejlovém čase po 10. hodině v našem vysílání uslyšíte rozhovor s Naďou Konvalinkovou, porotkyní v naší velké soutěži Pochoutkový rok. Patrik Rozehnal si s ní bude povídat nejen o této soutěži, ale také o tom, jak prožila dětství, co zažila na DAMU, jak ji požádal o ruku Oldřich Kaiser, nebo jaké držela diety.

autoři: ČRo Ostrava , tif
Spustit audio