Podle Heleny Vondráčkové nesmí žádné šarmantní osobnosti chybět pozitivní vztah k lidem ani k práci

6. květen 2023

Magazín o zdravém životním stylu. Poslouchejte Šarm:

  • 00:56 Jarně laděný rozhovor s Helenou Vondráčkovou
  • 06:00 Módní návrhářka Jiřina Tauchmanová a její nová kolekce
  • 10:03 Bylinkářka Radka Svatošová doporučí některé jarní bylinky
  • 14:24 Rozhovor s MUDr. Boženou Juraškovou o dlouhověkosti
  • 19:09 Šéfkuchař Radek Pálka dá recept na jarní polévku s medvědím česnekem
  • 23:06 Kosmetický rádce a multilíčidla
  • 27:23 Je tu již 27. ročník ankety Šarmantní osobnost roku

Helena show 23 je název velkého turné zpěvačky Heleny Vondráčkové. Od března do konce tohoto roku navštíví velké množství měst po celé naší republice. Prožívá krásné pracovní jaro, je to radost?
Samozřejmě, je to obrovská radost. Musím to zaťukat, zatím máme všechny koncerty vyprodané, tak se z toho neuvěřitelně těšíme. Protože v dnešní době to není úplně jednoduché.

Já prostě neumím zahálet. Jak říká můj muž, jezdím jak motorová myš. Mám tolik plánů, že nevím, jestli všechno vůbec stihnu.
Helena Vondráčková, zpěvačka

Budou i podpisové akce, vyšlo mi teď také dokonce 3CD s názvem Nejkrásnější na světě je láska, které je plné písniček o lásce. Já prostě neumím zahálet. Jak říká můj muž, jezdím jak motorová myš. Mám tolik plánů, že nevím, jestli všechno vůbec stihnu.

Co jste připravila pro své fanoušky na koncertech?
Nesmí chybět osvědčené hity, písničky z 60. i 70. let, ale postupně tam máme z každé dekády něco. Je tam i krásná novinka ve stylu latinsko amerických rytmů.

A vozím s sebou na koncerty také báječného stepaře a tanečníka Tomáše Slavíčka, se kterým jsme připravili písničku Já půjdu tam a ty tam, kterou jsem kdysi zpívala s Jirkou Kornem. A my jsme ji teď udělali nově v takovém tanečně stepovacím stylu.

Vy jste se v roce 2000 stala v Hradci Králové držitelkou ocenění Šarmantní osobnost roku. Letos pořádáme už 27. ročník této oblíbené ankety rozhlasových posluchačů. Co podle vás nemůže šarmantnímu člověku chybět?
Určitě je to kultivovaný způsob vyjadřování, pozitivní vztah k lidem i k práci, kterou člověk dělá. Laskavost a elegance. To jsou podle mne ty hlavní a nejdůležitější vlastnosti.

To vše a ještě mnohem víc v magazínu o životním stylu Šarm v sobotu po 18 a neděli po 11 hodině. Na setkání s vámi se těší Lada Klokočníková.

Spustit audio

Související