Pondělní Noční linka: Hodně jiná pomlázka...

13. duben 2020

Jak jste prožili Velikonoční pondělí? Byla vůbec nějaká pomlázka? Zavoněl vám na stole velikonoční beránek a nebo jste se letos tradic zcela vzdali a Velikonoce vzhledem k opatřením zrušili? 

Pamatujete dobu, kdy jste také nemohli na koledu z jakýchkoliv důvodů? Bylo to ve vašem životě tento rok poprvé, kdy jste vynechali pomlázku a nebo jste alespoň doma nezapomněli vyšlehat partnerku?

Letošní Velikonoční pondělí je hodně jiné. Zákaz stýkání lidí, omezení pohybu osob, roušky a další doporučení i nařízení. Možná je to ve vašem životě úplně poprvé, kdy jste museli vynechat pomlázku a proto jste letos vzdali i její výrobu.

Letos poprvé jste zůstali doma a Velikonoční pondělí prožili jinak - po svém. Jaké pro vás bylo Velikonoční pondělí, jak jste ho prožili a dodrželi jste něco z tradic?

Na vaše příběhy a vyprávění se moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio