Pondělní Noční linka: Když se řekne dětství...

19. duben 2021

Co se vám vybaví? Jaká vzpomínka, jací lidé, pro vás možná hodně důležití? Kdo vám byl rádcem i průvodcem na vaší dětské cestě? Kdo vám pofoukal kolena při prvních pádech, co a s kým jste zažívali? Bylo vaše dětství pěkné a vzpomínáte na ně rádi?

Karel Sladký bude rád, když v dnešní Noční lince zavzpomínáte na své dětství. To je čas života, který je velmi důležitý. Rozkoukáváme se po světě, máme první životní učitele, rádce i blízké osoby, které nám chtějí do života dát jen to dobré.

Děti jsou velmi citlivé, vnímají každou situaci, každý podnět a přitom jsou čisté a sbírají zkušenosti do života. Čím pro vás bylo vaše dětství, jak na ně vzpomínáte a vybavuje se vám konkrétní příběh,který jste prožili s někým, kdo pro vás hodně znamenal?

Jste vděčni za prožité dětství? Kdo vám rozzářil dětské oči? Na vaše příběhy a vyprávění se moc těším v Noční lince. K tématu mi můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900 a zavzpomínejte. Dětství je, když...

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio