Přijďte na piknikové posezení s Českým rozhlasem Ostrava

7. srpen 2017

Místní hudebníci, příjemné posezení a soutěže pro děti i pro dospělé. To je Rozhlasový piknik před Cooltourem, na který vás zve Český rozhlas Ostrava ve spolupráci s kulturním centrem Cooltour.

V neděli 13. srpna od 14:00 se můžete těšit na ostravského písničkáře Mata Vašíčka, křehkou Kristýnu Lištiakovou s kapelou, skupinu Plyš a také Pokustone z Hukvald. Připraveny jsou dále hry pro děti i pro dospělé u stanu Českého rozhlasu Ostrava.

A kde nás najdete? Celá akce probíhá před kulturním střediskem Cooltour. V areálu je možnost usadit se ke stolům, ale travnatá plocha láká k pohodovému posezení na dekách.

Proto si s sebou vezměte piknikovou deku, košíček s dobrotami a přijďte si užít příjemné odpoledne s Českým rozhlasem a Cooltourem. Ani návštěvníci bez svačinky se nemusí obávat – otevřen bude bar s možností dát si něco osvěžujícího i něco na zub.

Akce se koná za každého počasí, v případě deště bude probíhat ve vnitřních prostorách Cooltouru. A nakonec to nejdůležitější: vstup na celou akci je ZDARMA!

autor: Zita Šperlínová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka