Relaxační zóna, sauny nebo masáže. V Bruntále do dvou let vyroste nový saunový svět

27. prosinec 2018 08:41

Relaxační zóna, sauny nebo masáže. Takové služby plánuje bruntálská radnice v saunovém světě u městského wellness centra. Stavba relaxačního centra začne už příští rok a bude stát přes 30 milionů korun.

Paní Ludmila spolu s manželem chodí do městského wellness centra plavat třikrát do týdne a nový saunový svět podle ní přiláká spoustu turistů. „Určitě to budou využívat, protože na hory jezdí spousta lidí. A když není vhodné počasí, budou mít další možnost vyžití,“ říká.

Po wellness centru se procházíme se Zuzanou Derichovou. U prosklené stěny by se mělo saunovací centrum napojovat. „Bude to samostatná přístavba, které se na stávající provoz napojí, až bude postavené, takže nepředpokládáme ani nějaké delší uzavření stávajícího wellness centra,“ říká manažerka wellness centra.

Saunový svět bude zahrnovat dvě finské sauny, měla by tam být také aromatická sauna, solná sauna a biosauna. Venkovní část bude zahrnovat zahradu k odpočinku.

Celá přístavba by měla stát přes 30 milionů korun. „Saunový svět je pokračováním rozvoje bruntálského wellness centra. Předpokládáme, že práce začnou v první polovině příštího roku, kdy má být proinvestováno 18 milionů korun,“ dodává mluvčí města Jiří Ondrášek s tím, že nové sauny by se měly v Bruntále otevřít v roce 2020.

autor: Klára Kohutová
Spustit audio

Související