Rozhlasová porota: Známe dalšího výherce soutěže Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád!

25. březen 2019

Celotýdenní pěvecká soutěž Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! je s vámi každý všední den dopoledne v 09:50. A o víkendu hodnotíme a vybíráme vítěze.

Řeka lásky, Zpíváš mi requiem, Chtěl jsem mít, Čekej tiše nebo Lásko má, já stůňu. To jsou písně, které zazněly ve čtvrtém soutěžním týdnu soutěže Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád!

Protože v tomto týdnu byli zpěváci opravdu zdatní, nebylo vůbec jednoduché vybrat vítěze. Proto musela dát naše nezávislá rozhlasová porota hlavy dohromady a vybrat jen jednoho zpěváka.

Vítězem čtvrtého týdne soutěže se stal pan Jaroslav z Valašska, který si v pátek už na první poslech od srdce užil dozpívání písně Lásko má, já stůňu Heleny Vondráčkové.

Ani ostatní úspěšní soutěžící však nepřijdou zkrátka, protože každý z nich od Českého rozhlasu Ostrava dostává poukaz do Národního divadla moravskoslezského v hodnotě 400,- Kč.

Vyhodnocení v podání Artura Kubici, který stojí v čele poroty, si můžete poslechnout v audio nahrávce (viz Artur Kubica a jeho týdenní rekapitulace soutěže).

Soutěže Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! se můžete zúčastnit každý všední den v 09:50. Stačí v tento čas zavolat na 596112266 a zkusit správně dokončit ustřihnutou písničku. Za každý úspěšný pokus jsou soutěžící odměněni drobnou výhrou. Vyhodnocení celého týdne, tedy vítěze, který vyhrává digitální DAB+ rádio, uslyšíte vždy v sobotu v 08:50 ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava.

Plné znění pravidel soutěže najdete zde.

autor: Zita Šperlínová
Spustit audio