Sportovní vyžití a zábavu pro celou rodinu nabízí ve Vřesině u Ostravy Skalka family park

12. březen 2020

Sportovní vyžití pro celou rodinu, zážitkové dráhy, skákadla i desítky zvířat v minizoo. To vše po celý rok nabízí Skalka family park ve Vřesině v Moravskoslezském kraji, areál uprostřed lesů a luk kousek za Ostravou. V zimním období je pak ideální pro sáňkování, bobování a bruslení.

Po celý rok si ve Skalka family parku mohou zájemci vybírat z nejrůznějších sportovních aktivit. Během zimních měsíců je areál rájem lyžařů a snowboardistů, stejně jako bruslařů a dětí na bobech a na saních. Rozšíření dětského ski parku umožnilo vytvořit zázemí s délkou kopce přes 100 metrů právě pro oblíbené bobování.

V areálu je k dispozici i workout hřiště, lezecká stěna, zážitkové dráhy, skákací hrady a spousta prolézaček, skluzavek a houpaček pro nejmenší. Především v létě pak návštěvníci ocení i ohniště pro opékání špekáčků, piknikové víkendy nebo také nabídku nejrůznějších příměstských táborů a workshopů.

K atraktivním částem Skalka family parku patří Minizoo, ve které žije téměř stovka rozmanitých zvířat. Mezi nimi například lamy, klokani, pávi, ovce, kozy, poníci či pštrosi. Celý areál je otevřený během všech dnů v týdnu. Od pátku do neděle funguje i provoz městské autobusové linky.

autor: čan
Spustit audio