Staňte se našimi přáteli na Facebooku

4. únor 2016

Kromě rozhlasového vysílání s vámi denně komunikujeme také prostřednictvím webových stránek a sociální sítě Facebook.

Facebook je největším portálem svého druhu na světě, který slouží ke sdílení zážitků, informací, zajímavostí a zábavy. Český rozhlas Ostrava je také jeho součástí. Snad nás v prostředí Facebooku vyhledáte.

Jste-li nováčkem, stačí se zaregistrovat na adrese www.facebook.com a můžete začít. O své soukromí se bát nemusíte. Portál umožňuje poměrně sofistikovanou ochranu a je jen na vás, koho si pustíte blíže k sobě.

Lajk, sdílení, komentování...

Lajk (like) je základní nástroj Facebooku. Je to projev vaší jisté náklonosti k textu nebo fotografii, kterou jste viděli. Sdílet můžete cokoli, poté to uvidí všichni vaši přátelé. Komentovat můžete také cokoli a my rádi vaše názory přetlumočíme do vysílání.

Jak komunikovat s Českým rozhlasem Ostrava?

Stačí dát lajk profilu Český rozhlas Ostrava (www.facebook.com/RozhlasOstrava), který vyhledáte přímo na Facebooku. Poté se vám námi vytvořené články zobrazí přímo na vašem profilu.

Na Facebooku zveřejňujeme to nejpodstatnější z našeho vysílání, dovíte se o soutěžích, koncertech i akcích, které pořádáme. Zveřejňujeme zde fotografie a videa, snažíme se vás bavit.

Napsat nám můžete také zprávu, reagujeme celkem rychle :-)

autor: tif
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.