Ta Hakuna v reportáži ze Staré Arény, kde představila novinkové album

26. leden 2023

Po dlouhé době čistě audiální Harenda vám nabídne reportáž z jednoho ostravského koncertu kapely Ta Hakuna. Uslyšíte také nové nahrávky kapely.

V minulých týdnech a měsících jste si zvykli na příděl živé muziky ze Studia 1, kam jsme pravidelně zvali kapely na rozhovor, ale samozřejmě i k živé produkci. Z ekonomických důvodů jsme ale byli nuceni omezit toto nákladné natáčení, kterého je součástí i profesionální video záznam na YouTube, na jeden koncert měsíčně. Zbytek pořadů budeme vysílat v podobě, na kterou jste byli zvyklí zhruba před dvěma roky. To znamená host ve studiu a audio nahrávky horkých novinek.

Druhou variantou tvorby pořadu je moje osobní návštěva některého koncertu přímo v klubu a reportáž natočená takříkajíc na místě činu. A právě to se událo minulý čtvrtek, kdy jsem se vydal do večerní plískanice v centru Ostravy, do Staré Arény. Kdysi tady bývalo Divadlo hudby. Teď se tady hraje divadlo, hudba, promítají se zde filmy, probíhají workshopy... A naše reportáž je z koncertu kapely Ta Hakuna, která v těchto dnech vydává album.

autor: Igor Vašut
Spustit audio

Související