Tři smrtelné nehody během jednoho týdne. Všechny na Vsetínsku. K poslední došlo v pátek odpoledne

25. leden 2020 12:25

Na Vsetínsku v Prostřední Bečvě v pátek odpoledne zemřel při střetu s kamionem třiadvacetiletý řidič osobního auta. Příčiny tragické nehody jsou v šetření policie.

V Prostřední Bečvě na Vsetínsku zemřel při střetu s kamionem třiadvacetiletý řidič osobního auta. Nehoda se stala v pátek odpoledne a na několik hodin uzavřela hlavní tah na Slovensko. „V letošním roce jde ve Zlínském kraji již o třetí oběť dopravních nehod,“ informovali mluvčí hasičů Lucie Javoříková a policie Petr Jaroš. Okolnosti havárie se vyšetřují.

Smrtelná nehoda kamionu s osobním autem v Prostřední Bečvě

„Třiadvacetiletý řidič osobního vozidla jedoucí ve směru na Prostřední Bečvu prozatím z neznámých příčin vjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním automobilem. Následky srážky jsou tragické, neboť mladý řidič na místě vážným zraněním podlehl. Řidič tahače vyvázl z nehody bez zranění,“ uvedl mluvčí policie.

Všechny tři tragické nehody se staly tento týden na Vsetínsku. Ve čtvrtek zemřela při nehodě pětaosmdesátiletá žena, srazil ji popelářský vůz v Hrachovci, v místní části Valašského Meziříčí. Žena vážným zraněním podlehla na místě. V pondělí nepřežila srážku dvou osobních automobilů v Dolní Bečvě šestadvacetiletá spolujezdkyně z jednoho z nich. Utrpěla těžká zranění, kterým podlehla po převozu do nemocnice.

autor: Český rozhlas Zlín | zdroj: ČTK
Spustit audio

Související