Únorový výsev, rozdíly mezi stolním a přenosným počítačem nebo psycholog psů

7. únor 2009

Už v únoru by neměli pěstitelé rajčat a paprik zahálet. Právě únor je totiž měsíc, kdy bychom měli zasít semínka. Dále se dozvíte vše o vizovickém pečivu a jeho výrobě. Psí psycholog žije jen se svými psy. Nevěříte? Tak si poslechněte 114. Hobby magazín a reportáž Soni Jindrové...

Už v únoru by neměli milovníci leča zahálet. Právě únor je totiž měsíc, kdy bychom měli zasít semínka paprik a rajčat. Po zmrzlých potom vysazujeme mladé rostlinky na záhony. Více zjišťovala Soňa Jindrová...

Vizovické pečivo
Spousta krásných figurek se dá vytvořit z Vizovického těsta. Jeho výroba je sice vcelku jednoduchá, ale na tvoření figurek už potřebujete jistou dávku zručnosti. A pozor, vizovické pečivo není jedlé!

Rozdíly mezi počítači
Je lepší stolní PC nebo notebook? Na co se při výběru nového počítače zaměřit, jaké jsou nejmarkantnější rozdíly mezi stolním a přenosným počítačem a jaké mají výhody a nevýhody, zjišťoval redaktor Petr Jindra.

Psí psycholog Rudolf Desenský
Žije jen se svými psy. Věnoval jim celý život. Jak to vypadá v jeho útulku u Pelhřimova? O kolik psů se stará? Co obnáší zvolit si dobrovolně psí život? O tom přímo na Vysočině natáčela Soňa Jindrová.

Dobrá rada na závěr
Charakteristický nepříjemný pach z myčky na nádobí můžeme odstranit i vložením -nejlépe do prostoru na příbory - vymačkaný citrón.

Spustit audio