V Dobrůtkách zavoní svatomartinská husa

Doporučujeme - sobota
Doporučujeme - sobota

Husa patří už mnoho let mezi tradiční české suroviny. A také patří k tradičním jídlům, která se jí v období svátku sv. Martina, tedy právě tento týden.

Husí maso je šťavnaté, křehké a dá se upravovat na mnoho způsobů. Snad právě proto jej má ve svém repertoáru také restaurace Na Záguří v Havířově.

„Místní šéfkuchařka Jana Jeřábková nám mimo jiné prozradila i recept na husu upravenou nasladko,“ láká k poslechu Dobrůtek autorka pořadu Ivana Šuláková.

Svatomartinské Dobrůtky vysílá Český rozhlas Ostrava v sobotu 16. listopadu po 11. hodině, záznam pořadu pak najdete v iRadiu.


Kompletní program vysílání Českého rozhlasu Ostrava
Upozorňujeme, že témata pořadů či jejich hosté se mohou změnit! Děkujeme za pochopení.