Veletrh Včela, koncert Veselé trojky, pravá moravská zabijačka… Vyberte si z našich tipů

9. březen 2023

Kam za kulturou, zábavou, pohodou v pátek a o víkendu? Pokud ještě nemáte jasný plán, nechte se inspirovat naší nabídkou.

Veletrh Včela
Na Černé louce v Ostravě se v pátek a v sobotu setkají nadšenci včelaření a milovníci včel. Veletrh Včela nabídne přednášky a workshopy i nejrůznější včelí produkty. Zúčastní se ho přes 50 vystavovatelů z Česka i zahraničí.

Mexiko, země opeřeného hada
Petr Rotrekl návštěvníky provede po své téměř 5 000 kilometrů dlouhé cestě po Mexiku. Přednáška se v opavském kulturním prostoru Kupe uskuteční v pátek od 18 hodin. 

Zabijačka v Ostravě-Jihu
Na pravou moravskou zabijačku můžete v sobotu už v 10 hodin zamířit do Ostravy-Jihu. Je spojená s výkladem řeznického mistra, opékáním špekáčků i třeba jízdou na koni. Akci pořádá restaurační zařízení U Lupka.

Maminko, tatínku, pojďme spolu do cirkusu
Tak se jmenuje akce, kterou pořádá Středisko volného času v Krnově v sobotu od 15 hodin. Určená je pro rodiče i prarodiče s dětmi. Bude se tam tvořit, péct a hrát hry.

Swinguj za jeden den
Ostravský Pant pořádá v sobotu od 17 hodin večer se swingem. Nejprve se tam uskuteční workshop pro začátečníky a následovat bude retro tančírna se swingovou hudbou.

Veselá trojka
Kapela Veselá trojka v neděli zahraje v Kulturním domě v Hlučíně. Na kontě má tři alba vlastních písniček, které posluchačům představí od 17 hodin.

Spustit audio