Vodafone TV zařazuje do videotéky první tituly ve 4K rozlišení

19. říjen 2020

Do videotéky jsou v nejvyšší obrazové kvalitě umístěny například filmy Jana Svěráka nebo zahraniční snímky Equilibrium a Pravidla pomsty. Nabídku pak doplňují dokumenty společnosti SPI International.

On-line služba Vodafone TV přináší nově svým předplatitelům i některé filmy ve Ultra HD rozlišení, které jsou k dispozici v její videotéce. Zájemci je najdou v sekci 4K v kategorii „Na vyžádání“. Jsou mezi nimi například filmy Jana Svěráka jako Akumulátor I, Kolja, Obecná škola nebo Po strništi bos, ze zahraničních snímků například Equilibrium nebo Pravidla pomsty. Nabídku 4K titulů pak doplňují dokumenty společnosti SPI International, která na českém trhu provozuje mimo jiné stanice FilmBox nebo DocuBox.

„Jako první operátor v Česku umožňujeme předplatitelům videotéky Vodafone TV spustit tituly v nejvyšším rozlišení obrazu 4K. Náš set-top box je na takové rozlišení připravený, navíc od letošního léta je součástí Vodafone TV i služba Netflix. Díky tomuto spojení si zákazníci toužící po špičkové kvalitě obrazu už mají z čeho vybírat. Dalším krokem bude v blízké době i přenos televizních kanálů ve 4K,“ uvedl Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky. Nabízejí se mj. stanice Eurosport a Love Nature.

autor: lukpo
Spustit audio

Související