Vyhrajte poukázky na libovolné představení do Slezského divadla Opava

25. říjen 2021

Přišel podzim, divadelní sezóna je v plném proudu a Český rozhlas Ostrava pro vás připravil soutěž o poukázky na libovolné představení do divadla. Soutěžíme každý den až do 7. listopadu.

Od pondělí 25. října do neděle 7. listopadu 2021 pozorně poslouchejte naše vysílání každý den. Až uslyšíte ve vysílání výzvu k soutěži, volejte k nám do studia na číslo 596112266 a odpovězte na vědomostní otázku s divadelní tématikou. Pokud správně odpovíte, odměníme vás poukázkami v celkové hodnotě 600 Kč. Výhru si budete moci vyzvednout na recepci Českého rozhlasu Ostrava, nebo vám ji zašleme poštou.

Slezské divadlo Opava má v současné době dva soubory – činoherní a operní. Pod operní spadá taktéž soubor baletu, jenž uvádí i samostatná baletní představení. Programová nabídka je velmi různorodá a věříme, že si v tomto krásném divadle s dlouhou historií vybere opravdu každý.

Sledujte také náš rozhlasový facebook, kde chystáme další soutěže.

autor: Anna Klepalová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.