Zahrada v srpnu, peruánští naháči, venkovní omítky

8. srpen 2009

140. díl Hobby magazínu Eduarda Hrubeše vám prozradí, na jaké práce byste neměli zapomenout na srpnové zahradě. S omítkou na domě čili fasádou vám poradí Soňa Jindrová. A její kolega Jan Zítka vám představí psí plemeno peruánských naháčů...

Co se na zahradě dělá v srpnu? Na jaké práce byste neměli zapomenout? Kromě neustálého zalévání a plení už vás potěší i sklizeň.

Směry jogy
Jestli chcete cvičit jógu, máte opravdu hodně možností. A to především, pokud vás lákají moderní směry jógy. O to, co některé z nich obnášejí, se zajímal Jan Zítka.

Omítka na domě
Fasáda - to je věc, o které zpravidla rozhoduje žena. Ta totiž ví přesně, jakou barvu má mít, s čím musí ladit a jak s ní později nakombinuje květiny. Své o tom ví i redaktorka Soňa Jindrová...

Psi peruáni
Představíme vám psí plemeno peruánských naháčů. S jakými problémy, ale i výhodami můžeme při jejich chovu počítat? O své zkušenosti se s námi rozdělí chovatelka Kateřina Havlenová.

Dobrá rada na závěr
Připálený olej a další kuchyňské pachy jistě nepřispívají k dobré náladě. Ale když si na jedné plotýnce budete ve vodě zvolna vařit cukr se skořicí, pak to bude u vás v kuchyni po celý den jen a jen vonět. Jiný způsob jak zbavit kuchyň pachu po spáleném jídle: Uvařte v kastrůlku pár plátků citronu a ty spáleninu pohltí.
Spustit audio