Zpravodajská televize CNN Prima News si u O2 TV výrazně polepšila, posunula se o více než sto pozic

21. říjen 2020

Z původní pozice 141 se stanici přesunula na šestnáctou příčku a od konkurenční ČT24 ji dělí pouze pár míst. Oba kanály jsou v nabídce největší IPTV služby na trhu k dispozici ve vysokém rozlišení, což není u zpravodajských stanic v tomto případě rozhodně pravidlem.

Zpravodajská televize CNN Prima News je nově šířena v rámci IPTV služby O2 TV na výrazně lepší programové pozici než tomu bylo doposud. Stanice odstartovala v neděli 3. května a klienti společnosti O2 Czech Republic mohli tento program najít pod číslem 141. To už neplatí. V uplynulých dnech firma přesunula tento kanál na pozici 16, která doposud nebyla obsazena. CNN Prima News se tak nově objevila jen pár příček od svého hlavního konkurenta, veřejnoprávní ČT24 (pozice 12).

Doposud byla česká verze americké zpravodajské stanice, pro kterou FTV Prima odkoupila licenci na naše území, k dispozici mezi ostatními zpravodajskými programy, respektive je od pozice 141 uváděla. Následovaly kanály CNN International, BBC World News, TA3 a další. CNN Prima News je jednou z mála zpravodajských stanic, která je dostupná v nabídce O2 TV ve vysokém rozlišení obrazu. Klienti operátora u této stanice mají k dispozici i funkci zpětného zhlédnutí. Stanice je k dispozici pouze v nových, „kovových“ tarifech.

autor: lukpo
Spustit audio

Související