Jablka ze sloupcovité jabloně jsou kyselá, co s tím?
10. leden 2015
Mám 10 let sloupcovitou jabloň. Jablka z ní jsou ale kyselá, nedají jíst. Poraďte, prosím, co by se s tím dalo dělat.
Takový byl dotaz posluchačky na našem záznamníku Hobby magazínu. Pro radu zašel redaktor Jiří Šobr za plzeňským zahradníkem Přemyslem Písařem.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.