Rockové Star FM oficiálně spouští program pro Sasko

14. listopad 2023

Po dvou měsících od vstupu do rozhlasové sítě Sachsen K12A, kterou lze na externí anténu zachytit i v Praze, zahájila stanice Star FM oficiálně svou pouť tamním éterem. Tento krok nebyl podle provozovatele rockového rádia z Berlína náhody, protože program má jíž mezi posluchači v Sasku velkou popularitu při poslechu přes mobilní aplikaci.

Čtěte také

„V Sasku již máme mnoho věrných posluchačů prostřednictvím aplikace Star FM a jsme rádi, že můžeme připojením Star FM k DAB+ přispět k rozmanitosti programů dostupných v regionu. K dispozici máme připravený také odpovídající dárek na uvítanou." konstatoval Alex Kind, výkonný ředitel Star FM. A o co konkrétně jde? Provozovatel rockového rádia připravil pro své posluchače možnost vytvořit si vlastní design DAB+ přijímače.

Star FM s mottem „Maximum Rock“ je úspěšná německá rocková síťvysílají přes FM a DAB+ v Berlíně/Braniborsku, Bavorsku (region Franky) a nyní nově i v Sasku. Nabízí také pestrou paletu rockových žánrů na největší tematické online platformě starfm.de a v mobilní aplikaci aplikaci Star FM. Posluchači v Sasku se mohou těšit na nejnovější rockové písně i legendární rockové klasiky, podcasty, exkluzivní rozhovory s kapelami i soutěže o vstupenky na rockové akce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související